top of page
sofie-webb.jpg

Många kallar mig för en nyfiken idéspruta. Andra skulle säga strateg och en annan formgivare. Själv har jag svårt att sätta mig i ett fack. Jag gör och vill mycket. Men ser alltid till helheten. 


Att forma och paketera budskap för att påverka är min grej. Det handlar om att få någon att agera i en riktning; sälja en produkt, få besökare till en glänta i skogen eller bygga ett helt koncept kring ett varumärke. Genom att använda berättandets kraft kan det svåra bli enklare att förstå och göra skillnad. Kommunikation ska skapa resultat.

Jag är entreprenör med flera bolag och har under tjugo år (!) i olika roller inspirerat tusentals människor att våga göra sin grej och sticka ut, genom utbildningar, föreläsningar och konsulthjälp.

 

Eftersom jag lever i företagarens berg och dalbana förstår jag utmaningen i att hoppa och simma på samma gång. Den härliga känslan av att lansera nya produkter och ta hem affären. Men också av felrekryteringar, ordertapp och frustration av kriser. Under årens lopp har ryggsäcken av erfarenheter blivit större tillsammans med ett stort nätverk i många branscher. 
 

Att utbilda och inspirera till ett starkare varumärke och fler affärer gör jag med ett högre syfte; fler företagsamma människor behövs och gör skillnad i vårt samhälle.

 

Därför samarbetar jag enbart med människor med ett gediget driv och sunda värderingar. Gömda skatter finns det gott om. Låt oss hitta dem tillsammans!

Jag är utbildad inom ledarskap, kvalificerad inom storytelling och strategisk kommunikation och har gedigen erfarenhet av företagande, varumärkesutveckling och marknadsföring i flera olika branscher - bank, utbildning, industri och design.

Varmt välkommen till mig när du vill bygga starka varumärken och nå ut med budskap!


 

Sofie Örnvinsson
Entreprenör, varumärkesstrateg och formgivare

Hatt.png

KONTAKT

Tack för ditt meddelande!

sofie.ornvinsson@telegrafhuset.se  |  Tel: 070-888 31 10

Gömda skatter finns det gott om. Låt oss hitta dem och göra skillnad tillsammans!

BOKA UTBILDNING

En spark där bak eller en hel verktygslåda för ett starkt varumärke.

lampa-storytelling.png

BOKA KONSULTHJÄLP

Extra händer eller ett bollplank för att forma strategier som skapar resultat.

bottom of page